jestpic.com

Discover Best Images of World

#food #travel #sports #news #april #thursday

#Book 📖 <br />#کتاب: دن کیشوت<br />#نویسنده:  میگل د سروانتس<br />مترجم: محمد قاضی  ناشر: نشر ثالث<br />“#دن_کیشوت ‌ ” نوشته ” میگل دوسروانتس ساودرا . میگل سروانتس ( ۱۵۴۷ – ۱۶۱۶ ) رمان‌نویس و شاعر اسپانیایی، در نهم اکتبر ۱۵۴۷ میلادی در شهر آلکالا اسپانیا چشم به جهان گشود و شصت و نه سال بعد در بیست و سوم آوریل ۱۶۱۶ در مادرید اسپانیا دیده از جهان فروبست . پدر میگل دوست داشت که فرزندش یک شوالیه سرشناس و نامدار اسپانیایی شود . اما تمایلات و سرکشی‌های میگل باعث شد که درهفده سالگی از دیار خود به ایتالیا بگریزد و چون از ماجراجویی و حادثه‌آفرینی لذت می‌برد به ارتش ایتالیا پیوست و علیه نیروی عثمانی در نبرد شرکت کرد . در همین جنگ بودکه بازوی چپش زخمی شد و تا پایان عمر دیگرنتوانست از این بازو استفاده کند . <br />سروانتس بعد از چهارسال خدمت در ارتش ایتالیا به گردان مبارزان اسپانیا پیوست و از طرف پادشاه به نشان دلیری مفتخر گشت . میگل در حین یک سفر دریایی بدست راهزنان اسیر شد و تا زمانی که آشنایانش از محل اسارت او آگاه گشتند ، پنج سال در اسارت اعراب باقی ماند . در اسپانیا برای گذران امور خود به نگارش داستان دست زد اما چندان موفق نشد تا زمانی که بعلت کسر مبلغ زیادی پول در کار دیوانی به زندان افتاد . سروانتس پس از گذراندن تجربیات مختلف در زندان دست به نگارش کتابی زد که او را از گمنام‌ترین فرد اسپانیا به نام‌آورترین انسان سراسر گیتی مبدل ساخت . او داستان دن کیشوت را نوشت که جلد اول آن به سال ۱۶۰۵ انتشار یافت و شگفت آور اینکه در مدتی بسیار کوتاه چنان مورد استقبال مردم اسپانیا و پرتقال قرارگرفت که نامش بر سرزبان‌ها افتاد . سروانتس در داستان دن‌کیشوت تازیانه انتقاد را برپیکر رجال زمان و همچنین آداب و رسوم ابلهانه روزگار خود که به شوالیه‌گری علاقه وافر داشتند فرود آورد . ۱۰ سال گذشت تا جلد دوم دن کیشوت به دست دوست‌دارانش رسید و با اینکه به سرعت به زبان‌های دیگر ترجمه شد خالقش در عسرت و تندگدستی بسر می‌برد . سروانتس در دن‌کیشوت و با خلق شخصیت‌ همچون آلونزو کیشانو و سانچو پانزا بر اعمال شوالیه‌ها می‌تازد اما آرمان‌ها و ایده‌آل‌های آنان را به باد تمسخر و استهزاء نمی‌گیرد . از طرفی سروانتس با نگارش دن‌کیشوت بسیاری از آداب و رسوم و معتقدات مردم زمان خود را زنده نگاه داشته است و کسی که تا انتها این کتاب را بخواند می‌تواند بوضوح مردم قرن شانزدهم اسپانیا را با تمام رفتار و کردار و تفکرات خود ببیند .<br />@salesspublication #نشر_ثالث <br />#books #bookstagram <br />@ordibehesht_bookstore #📚<br />#DonQuixote #MigueldeCervante

#Book 📖
#کتاب: دن کیشوت
#نویسنده: میگل د سروانتس
مترجم: محمد قاضی ناشر: نشر ثالث
“#دن_کیشوت ‌ ” نوشته ” میگل دوسروانتس ساودرا . میگل سروانتس ( ۱۵۴۷ – ۱۶۱۶ ) رمان‌نویس و شاعر اسپانیایی، در نهم اکتبر ۱۵۴۷ میلادی در شهر آلکالا اسپانیا چشم به جهان گشود و شصت و نه سال بعد در بیست و سوم آوریل ۱۶۱۶ در مادرید اسپانیا دیده از جهان فروبست . پدر میگل دوست داشت که فرزندش یک شوالیه سرشناس و نامدار اسپانیایی شود . اما تمایلات و سرکشی‌های میگل باعث شد که درهفده سالگی از دیار خود به ایتالیا بگریزد و چون از ماجراجویی و حادثه‌آفرینی لذت می‌برد به ارتش ایتالیا پیوست و علیه نیروی عثمانی در نبرد شرکت کرد . در همین جنگ بودکه بازوی چپش زخمی شد و تا پایان عمر دیگرنتوانست از این بازو استفاده کند .
سروانتس بعد از چهارسال خدمت در ارتش ایتالیا به گردان مبارزان اسپانیا پیوست و از طرف پادشاه به نشان دلیری مفتخر گشت . میگل در حین یک سفر دریایی بدست راهزنان اسیر شد و تا زمانی که آشنایانش از محل اسارت او آگاه گشتند ، پنج سال در اسارت اعراب باقی ماند . در اسپانیا برای گذران امور خود به نگارش داستان دست زد اما چندان موفق نشد تا زمانی که بعلت کسر مبلغ زیادی پول در کار دیوانی به زندان افتاد . سروانتس پس از گذراندن تجربیات مختلف در زندان دست به نگارش کتابی زد که او را از گمنام‌ترین فرد اسپانیا به نام‌آورترین انسان سراسر گیتی مبدل ساخت . او داستان دن کیشوت را نوشت که جلد اول آن به سال ۱۶۰۵ انتشار یافت و شگفت آور اینکه در مدتی بسیار کوتاه چنان مورد استقبال مردم اسپانیا و پرتقال قرارگرفت که نامش بر سرزبان‌ها افتاد . سروانتس در داستان دن‌کیشوت تازیانه انتقاد را برپیکر رجال زمان و همچنین آداب و رسوم ابلهانه روزگار خود که به شوالیه‌گری علاقه وافر داشتند فرود آورد . ۱۰ سال گذشت تا جلد دوم دن کیشوت به دست دوست‌دارانش رسید و با اینکه به سرعت به زبان‌های دیگر ترجمه شد خالقش در عسرت و تندگدستی بسر می‌برد . سروانتس در دن‌کیشوت و با خلق شخصیت‌ همچون آلونزو کیشانو و سانچو پانزا بر اعمال شوالیه‌ها می‌تازد اما آرمان‌ها و ایده‌آل‌های آنان را به باد تمسخر و استهزاء نمی‌گیرد . از طرفی سروانتس با نگارش دن‌کیشوت بسیاری از آداب و رسوم و معتقدات مردم زمان خود را زنده نگاه داشته است و کسی که تا انتها این کتاب را بخواند می‌تواند بوضوح مردم قرن شانزدهم اسپانیا را با تمام رفتار و کردار و تفکرات خود ببیند .
@salesspublication #نشر_ثالث
#books #bookstagram
@ordibehesht_bookstore #📚
#DonQuixote #MigueldeCervante

8/17/2019, 10:25:52 AM